22-vjeçarja jep shpirt papritmas / Iku në lule të rinisë

Një 22-vjeçare nga Delvina h umbi je tën tr agjiki sht në Tiranë, ku dhe banonte, për asye ende të pasqaruara plotësisht.

Mësohet se e reja ka ndë rruar j etë në kushte shtëpie për shkaqe ak siden tale, por ka dyshime se ajo mund të ketë v dekur dhe nga një inf eksi on në dhëmballe.

22 vjeçarja që hu mbi jetën në lule të rinisë është Evgjeni Baxho. Pritet procesi i autopsisë për të përcaktuar qartë se pse ka ndë rruar jetë.