24-vjeçarja shqiptare: Shefi më mban me Iekë, më ka gjetur punë, por ka një probIem…

Pasi ka zënë të d.ashur një burrë të martuar dhe me pozitë, një vajzë nga Lezha pretendon se ka gjetur lumturinë. Ajo ka rrëfyer historinë e saj dhe ka lënë me “gojëhapur” lexuesit tanë në rrjete sociale.“I dashuri im është më i miri në botë. Ai është i martuar me letra, por më betohet që më gruan rri veç për hatër të fëmijëve dhe se ajo kujdeset për babën e sëmurë që kanë në shtëpi.

Jam 24 vjeçe, ai është 51 vjeç, por si jep hiq. Djalë i ri duket krejt. Nejse kjo ka pak rëndësi, se më shumë vlerësoj meshkujt e pjekur se këta aventurierët e moshës time.Jam lidh me të kur nis atë punoja me të në biznesin e tij.

Sa kisha kry shkollën e lartë. Aty ai çdo mëngjes më qeshte e më blinte edhe briosh. Pastaj nisëm duke folur në Facebook gjatë orarit të punës, sa punën e linim krejt. Derisa një ditë për ditëlindjen time me fton për një kafe dhe ikim në Shëngjin.

Aty bëmë dhe da.shuri për herë të parë. Kisha pas një lidhje, por i dashuri tha që se ka problem që s’isha e vi.rgjër. Prej asaj dite jemi të pandarë, përveç fundjavave që ai rri më fëmijët.