27 vjeçari Shqiptar bën “kërdi“ në ZVICËR/ Ndalohet nga Policia…


Një shqiptar 27-vjeçar, në mbrëmjen e të shtunës, në prani të të gjithë familjes së tij, dy fëmijëve të vegjël dhe bashkëshortes së tij, u lëshua në garë shpejtësie me një shofer 30 vjeçar të një makine Audi.

Ata po bënin një garë të palígjshme në rrugët e qytetit Wels, Austri.Babai i dy fëmijëve përshpejtoi BMW-në e tij të fuqíshme në zonën lokale duke ia shk elur deri në 120 km/orë.

Në këtë mënyrë ai vuri të afërmit e tij në pasíguri. Polícia menjëherë ndërhyri dhe ndaloi garuesit.

Por, në vend që të ishte i mirëkuptueshëm kosovari u fërshëlleu polícëve dhe tha se kishte parë patrullën që kishte ngarë pas tij, por që ai nuk e kishte ndryshuar stilin e tij të vozitjes për shkak të kësaj.

Nga ana tjetër, kundërshtari i tij ishte më i zgjuar dhe kërkoi falje. Të dy “garuesit” kanë disa pa di pas vetes./Kosovarja