33 vjeçari që e përbiu telefonin është i burgosur, kjo është gjendja e tij shëndetësore (DETAJE)

33 vjeçari që përbiu telefonin është i burgosur dhe po e vuan dënimin për veprën e kryer në Qendren e Paraburgimit në Mitrovicë.

Lajmin për Klankosova.tv e ka konfirmuar zëvendësdrejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës Rasim Selmani.

“Personi që e kishte përbirë telefonin është i burgosur. Ai po vuan dënimin për veprën e kryer në Qendren e Paraburgimit në Mitrovicë.

Pasi e ka përbirë telefonin atij iu ka keqësuar gjendja. Mjekët kanë bërë punë të mrekullueshme”.

Para disa ditësh në Klinikën e Gastroenterologjisë është realizuar një intervenim i rrallë ku nga lukthi 33 vjeçarit i është larguar një telefon i ndarë në tre pjesë.

Doktori Skender Telaku tha për Klankosova.tv se rr eziku kryesor ishte bateria e cila ka mundur të shpërthejë.