A e dini me vajzën e cilit politikan është i martuar ‘Longari’ i serialit ‘Familja Moderne’? (Foto)


Aktori Ilir Prapashtica është dhe u bë i njohur falë rolit të Longarit në serialin “Familja Moderne”.

Aty, ai morri edhe pëlqimin e audiencës që sot ende e pelqen.

Iliri në fjalë ka marrë pjesë në shumë projekte filmike, por edhe më seriale të kohës. Ilir Prapashtica nuk është nga ata aktor që pëlqejnë të ekspozohen e të jenë kudo. Është dukshëm më i rezervuar, shkruan gazetametro.net Por, a e keni ditur që Ilir Prapashtica-Longari është i martuar me vajzën e Nexhat Dacit.