A e dini që aktorja e njohur është bashkëshortja e Glauk Konjufcës?


Të gjithë e njohim Glauk Konjufcën, njëri nga deputetët më të zëshëm të Lëvizjes Vetëvendosje e të Kuvendit në përgjithësi. Është i pari për reagime, sugjerime e kri tika në debatet që realizohen në Kuvend. Por, jo të gjithë e njohin familjen e tij dhe jetën jashtë Kuvendit e politikës, shkruan “Kosovarja”.Për ata që kanë kurreshtjen ta dijnë, Glauku është i martuar dhe ka fëmijë (Klíkó mé póshté pér tí paré fótót)

Bashkëshortja e tij është një fytyrë e njohur për publikun. Është kjo Emira Bajqinca Konjufca, të cilën dikur e kemi parë nëpër seriale e filme vendore, madje edhe nëpër këngët për fëmijë. Kurse tani ajo punon në si asistente në Fakultetin Filologjik në degën e Gazetarisë.