A e keni ditur se kjo zonjë është gruaja e Zv.kryeministrit Driton Selmanaj (FOTO)


Zëvendëskryeministri në Qeverinë e Kosovës Driton Selmanaj, njihet për ashpërsitë e tij në debate sa ishte analist politik por edhe tash kur është zëvendëskryeministër nuk është se kalon ndonjë seancë e Kuvendit pa pasur përplasje a ankesë. Një debat të fortë Selmanaj e kishte bërë edhe me kryetaren e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani.

Pak larg nga politika, Selmanaj mësohet se është edhe një prind e bashkëshort I përkushtuar siq e kishte thënë edhe në një interviste.

Por kush është bashkëshortja e Driton Selmanaj dhe më çka merret ajo.

Teuta Selmanaj është bashkëshortja e zëvendëskryeministrit Selmanaj dhe është nenë e dy djemve dhe femër mjaft e kuruar në çdo aspekt. Ajo më parë kishte punuar edhe në Ministrinë e Kulturës dhe për çka kishte bërë bujë e madhe në media.

Aktualisht Teuta nuk dihet se ku punon dhe më çka merret por siç shihet në faqen e saj në facebook ajo ka jetë të lumtur bashkë më bashkëshortin politikan dhe dy djemtë e saj.