“A i trembet Haradinaj thirrjes së Gjykatës Speciale?” Ramushi “befason“ me përgjigjen e tij!


Ish-kryeministri: Ai që ka lu ftu për líri nuk trembet.

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj ka pranuar se nuk i është tr embur kurrë thirrjeve për dëshmi të Gjykatës Speciale të Hagës.

Haradinaj ka thënë se ai gëzon mbështetjen e popullit të Kosovës, ndërkohë që shton se çështja e tij në gjykatë është konsumuar dhe nuk pret ta thërrasin më.

“Fjala trembje është e gabuar. Ai që ka shkuar për të luf tuar ka mbrojtur familjen e vet, ka mbrojtur njerëz të pafajshëm. Ai është në të vërtetë njeriu më i lumtur në botë dhe se tremb asgjë. Pra ai njeri që ka dalë dhe për ta vendosur veten e vet përballë, unë kam shumë njerëz të vrarë për të mbrojtur civilët, dhe nuk i trembem asnjë ftese, asnjë gjykate. Ju keni veprímet e mija në të kaluarën. Sa herë që jam thirrur kam dhënë dorëheqjen, kam shkuar, kam vërtetuar pafa jsinë time dhe jam kthyer në shtëpi.

Populli më ka përkrahur shumë atëherë në çdo aspekt. Tani nuk jam subjekt i hetímeve për shkak se janë konsumuar hetímet. Kam kaluar dy herë në procese gjykimi te një gjykatë që si instancë është më e lartë se kjo. Kam pasur edhe një pr oces të tretë për akuzt që bën Serbia në Hagë. Jan përmbyllur në favor të pafa jsisë time”, ka thënë Ramush Haradinaj.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…