A ua merrë mendja sa vite mbush sot Ilir Shaqiri? do befasoheni kur ta kuptoni


A ua merrë mendja sa vite mbush sot Ilir Shaqiri?

Një nga legjendat e muzikës së mirëfilltë shqipe Ilir Shaqiri feston ditëlindjen.

Sot këgëtari dhe shkrimtari ynë i mirënjohur mbushë 60 vite jetë,shkruan “Kosovarja”.

Është djali tij Korabi ai që ka uruar me fjalët më kuptimplote babain e tij.