Agim Veliu: Kthimi ynë në Podujevë në vjeshtën e vitit të ardhshëm është i sigurt


Nënkryetari i LDK-së, Agim Veliu shprehet i bindur se do fitojnë në Podujevë vitin e ardhshëm.Veliu thotë se e pranojnë verdiktin e qytetarëve dhe se do të reflektojnë në vazë të nevojave dhe kërkesave.

Ai shprehet i bindur që kthimi i tyre në vjeshtën e vitit të ardhshëm është i sigurtë.

Thotë se qytetarët do të binden se askush më mirë se LDK nuk i adreson nevojat e komunës, shtetit dhe qytetarit.Nuk jemi të pagabueshëm, ne reflektojmë dhe i korrigjojmë lëshimet, thotë Veliu.

Ky është postimi i tij i plotë: