Agim Veliu nuk pranon të flasë, i mbyll telefonin RTV Dukagjinit


Burime brenda KQZ-së thonë se me 50.6% ka fituar Shpejtim Bulliqi i Lëvizjes “Vetëvendosje”, pa balotazh.

Me 36.4% Nexhmi Rudari i LDK-së.

Kurse Naim Fetahu i PDK-së me 12.9%.

Por si duket ai është shumë i shqe tësuar.

RTV Dukagjini provoi ta kontaktoj në lidhje direkte në transmetim të drejtpërdrejtë gjatë emisionit DebatPlus, por ai nuk pranoi të pronocohet.

Së pari hapi telefonin, por pas pyetjes që drejtori i RTV Dukagjinit Ermal Panduri e dha drejt tij, ai mbylli telefonin dhe nuk deshi të sqarohet./KorrektPress