Ahmed Kalaja thotë se nuk lejohet t’u urohet katolikëve Krishtlindja, reagon hoxha Kosovar


Ahmet Kalaja, Imam dhe ligjërues nga Tirana ka thënë se nuk është e lejuar që të urohen katolikët për Kríshlindje. Në një postim në rrjetin e tij social facebook ai ka ndarë me shokët e tij një video ku ka folur për festat që nuk janë íslame.

Derisa një qytetarë e ka pyetur atë se a është e lejuar me fenë islame që t’i urohet dikujt festa e Krishlindjes, ai ka thënë që jo.

Ndërsa, për këtë ka reaguar edhe hoxha kosovar Ahmet Kalaja i cili a ka publíkuar në rrjetin social facebook përgjigjen e Kalajos.

Ai ka shkruajtur “ Cili është gjykimi për festat që nuk janë íslame?”