“10 mijë ushtarë amerikanë do të vijnë në Kosovë e Shqipëri, kjo është arsyeja”


“Rrethi Katror”, në “E Diell” pritet me interes të madh nga publiku, pasi konsipirancionisti Alfred Cako bën parashikimet e tij.

Ai tha se para datës 3 nëntor, do të mbyllet e gjithë Evropa. Cako theksoi se shumë shpejt në Shqipëri e Kosovë do të vijnë 8-10 mijë usht arë, të cilët do të bëjnë stërvitje në vendin tonë. Ndër parashikimet më të bujshme, ishte rizgjedhja e presidentit Trump, por edhe tërheqja nga gara e Joe Biden.

“Më kanë suImuar, më kanë quajtur edhe të çme ndur. Kam thënë para datës 3 nëntor do të mbyllet Evropa. Ky kryeministri ynë do e shty edhe pak më tepër. Është njeriu më i dobët, nëse bie anti-faja, kundër familjes e krijuar nga e majta. 8-10 mijë ushtarë do të vijnë në Kosovë dhe në Shqipëri. Do të vijnë për një lojë ushta rake, këto do të jenë kundër rizgjedhjes së Trump. Por nëse Biden nuk tërhiqet”, tha Cako.