Albin Kurti në tryezën e rrumbullakët midis Greqisë “dridhë” “Grekët e vegjël” Pa ju trembur syri ja thotë këtë gjë!

Kurti po merr pjesë në Tryezën e Rrumbullakët me Qeverinë e Greqisë. Me ftesë të kryeministrit të Greqisë, Kyriakos Mitsotakis, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, po merr pjesë në Tryezën e Rrumbullakët me Qeverinë e Greqisë, në Athinë.

Në këtë tryezë, të 25-tën me radhë, organizuar nga Qeveria e Greqisë dhe prestigjiozja britanike “The Economist” po marrin pjesë kryeministra e ministra të vendeve të ndryshme, zyrtarë qeveritarë, vendimmarrës, drejtues të korporatave dhe akademikë.

Me temën “Nga distancimi social te solidariteti social”, kjo tryezë është hapësirë për dialog mbi çështjet që përcaktojnë botën, bazuar në përvojat e shteteve në ballafaqim me pjande, mihnë dhe përpjekjet e përbashkëta për shoqëri më të qëndrueshme e më të barabarta.

Albin Kurti me gjestin qe beri po bene krenar te gjithe shqiptaret ku do, ai e fton kryeministrin e Greqise qe te njohe pavaresine e Kosoves.