Albin Kurti një burrë i madh…Ky është mesazhi qe ja dërgoi Kadri Veselit për babain e tij

Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se kryeministri Albin Kurti i ka shprehur n gushëllime ish-kryeparlamentarit Kadri Veseli dha familjes së tij, për vde.kj.en e kryefamiljarit Fazli Veseli.

Përmes një njoftimi drejtuar mediave, ZKM’ja ka bërë me dije se Kurti ka thënë se lajmin e ka marr me ke.qardhje të madhe.“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka shprehur n gushëllime për ndarjen nga je.ta të Fazli Veselit, babait të Kadri Veselit.

Me ke.qardhje të madhe mësova lajmin e ndarjes nga je.ta të Fazli Veseli. Në këto çaste p ikëllimi, i shprehë ngushëllme ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës dhe ish-kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, z. Kadri Veseli dhe mbarë familjes Veseli, për vde.kj.en e familjarit të tyre, tha kryeministri Kurti”, thuhet në njoftimin e ZKM’së.Ndryshe, babai i Kadri Veselit, ka v dekur dje në moshën 94-vjeçare. Ai ishte në gj.end.je të rë.nd.ë shën.detës.ore gjatë muajve të fundit.