“Amerika dhe NATO ka paguar 30 miliard euro Boris Jelcinit për me hy në Kosovë”

Blendi Mane:

“-Shqipëria është vendi i parë që u largua nga Pakti i Varshavës!

Është datë historike dita kur Shqipëria u antarësua në NATO!

Stërvitjen që ndodhën ditëve të fundit në Shqipëri nga NATO kanë një domethënie të madhe,

kanë një domethënie strategjike për Shqpërinë, realisht vlerësohet Shqipëria; ne jemi ndër

kombet më proamerikane të rajonit; është besim i madh që Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë

ndaj qytetarëve shqiptarë, jo ndaj klasës politike shqiptare!

Ofrimi i Amerikës është dhuratë për kombin tonë, në asnjë mënyrë për klasën politike shqiptare!

Fred Cako:

Amerika dhe NATO ka paguar 30 miliard euro Boris Jelcinit për me hy në Kosovë!Kjo shumë e këndëshme e parave i pëlqeu politikës në Rusi dhe kjo ishte monedha e artë që rezultoi shumë pozitiv në atë kohë!Realisht kjo marrëveshje ndodhi me para, forma më e lehtë e gjeostartegjisë politike në botë!Realisht këtë teatër e lozi mirë personazhi i tyre, Millosheviq!, shkruan A news24