“Autoshkolla” në Fushë Kosovë nuk i di rregullat e komunikacionit, vozit si në “bahçe të babës”

Në javët e fundit, Indeksonline ka raportuar raste të shumta ku qytetarët kanë nuk i kanë respektuar rregullat e komunikacionit dhe kanë rr ezikuar j etën e të tjerëve.

Një rast i tillë është edhe në Fushë Kosovë. Një veturë e “Autoshkollës” hynë në shiritin e gabuar pastaj del në shiritin tjetër tek zebrat.

“Autoshkolla” rrezikoj të bënte aksident por edhe sh kaktoi pak tollovi në komunikacion. /Indeksonline