Babai i të riut që vdiq sot: Që dy vite e kam pritë me ardhë, erdh me shku në arkivol

Babai i të vrarit në Viti, Arbnor Rama ka folur për ngjarjen e rëndë ku mbeti i v rarë sot djali i tij , Arbnori.

IndeksOnline ka raportuar ekskluzivisht për këtë rast.

Sipas babait, Isa Rama, djali i tij kishte ardhur para katër dite në Kosovë, dhe se kishte punuar me vëllain e d orasit, dhe se kishin pasur një z ënkë të vogël, por jo për të përfunduar me fatalitet

“Detajet tani po i mësojmë, por diçka konkrete nuk kemi pasur, jemi familje e qetë nuk kemi pasur qasi ngjarje, kanë punu jashtë bashkë më vëllain e tij, kanë pasur njëfarë z ënkë të vogël dhe kur kanë ardhur këtu, unë nuk kam pasë njohuri për kaq incident të rëndë me fatalitet, por qe qysh na përcjell gëzimi, dhe na shndërrohet ne tragjedi. I kam prit që dy vitet me ardhe, e me erdh për me shku në arkivol”, tha babai i viktimës për Kanal10.

Tutje Isa tregon se kishe biseduar me Arbnorin, por se ky ishte një problem i vogël, i thjeshtë

“Problem i vogël i thjeshtë kurrgjë diçka i theksueshëm jo, problem aty për aty, kemi bisedu, i kam thanë është shumë problem i vogël as mos e diskuto këtë punë se sja vlenë, unë du me ardhë në pushim, merre nusen edhe du pushim të qetë, edhe ka ardhë, që katër ditë, dje i ka ardhë gruaja, sot në arkivol”, tha ai.

Isa tregon se nuk e ka ditë që Arbnori do të takohet me d orasin

“Nuk e ka ditë që Arbnori, do të takohet me d orasin, sepse ka qenë problem i vogël, dhe se nuk ka bisedu për këtë, e jo me dalë me u gj uajt me dy tri kerre sikur në Teksas, dhe dhashtë zoti rasti i fundit koft”, tha Rama.

Në fund Rama tha se pret nga institucionet të kryejnë punën e vetë.