Del fotoja/ Ky është kameramani shqiptar që i mori jètën gruas pa pikë mëshire

Ky që shihni në foto është Artan Ismalaja i cili pasi mas akroi me th ikë bashkëshorten e tij Klarita Ismalaja t entoi të vetëv ritej. Ngjarja e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në oborrin e një stalle lopësh në Bubq, pasi çifti i cili jetonte prej vitesh në Tiranë kishin shkuar me makinë.

Çifti ishin prindër të dy djemve më i madhi 22 vjeç dhe i vogli 16 vjeç dhe kishin në pronësi të tyre një dyqan pranë fakultetit të Inxhinierisë.

Artan Ismalaja aktualisht ndodhet në spi talin e T raumës, pasi ka go ditur disa herë veten e tij me th ikë duke sh kaktuar pla g ë të shumta. 51-vjeçari ishte kamareman me profesion, por ende mbeten të paqarta m otivet e kësaj n gjarje të r ëndë.