Disa Mërgimtarë në Zvicër nuk ia kanë haberin se kur është shpallur Pavarësia e Kosovës (Video)


Disa mërgimtarë në Zvicër nuk ia kanë haberin se kur është shpallur Pavarësia e Kosovës. Emisionet e dashurisë janë bërë ‘trend’ tek shqiptarët dhe ka interesim të madh nga ana e publikut për t’i përcjellë, shkruan lajmi.net. Shumë herë, këto emisione janë pre e kritikave për përmbajtjen që ia servojnë publikut, e cila nuk është aspak e përshtatshme për shikuesit /Pamje mePosht

Edhe diaspora në Zvicër është bërë me emision të dashurisë, bëhet fjalë për emisionin “My love story”.