“Drenica është e Kosovës, jo qysh ka qenë deri tash e bandave të Lushtakut dhe Ganimetes”

Kimete Berisha thoshte:

“Psikopat është njeriu që nuk tutët, budallaqe.
Kur je psikopat: nuk ke frikë, nuk ke turp dhe nuk ndjen.
Prandaj, mos thuaj se Albini është ‘psikopat’ dhe po tutët prej vezëve të Samiut.

Se nuk e lidh psikologjia këtë padijen tënde.
Por pyet: Pse kaq pak Drenicasë (veç një grusht) janë kundër Albin Kurtit!
Kam pas më shumë besim në Ty, që i mbledhni bile së paku 40-të veta, m’i thënë ‘hajn’ njeriut që nuk e ka shkel as bubrrecin.
Poshtë ju ka ra katuni.
Drenica është e Kosovës, jo qysh ka qenë deri tash e bandave të Sami Lushtakut dhe e Ganimetes!
P.S. A e kam mirë, a jo?”