Duat Haradinaj: “AAK-ja është partia ma e pastërt në Kosovë, Veç na mendojm për Popull“


Nënkryetari i AAK-së dhe deputeti, Daut Haradinaj i ka siguruar qytetaret qe veç AAK-ja është partia që ja do të mirën këtij vendi. Ai ka thënë se partia e tij është e pas tërt..

“S’ka parti që ka ma shumë ek sperta se ne. Jemi parti e pastërt. I dërgoj mesazh Albin Kurtit dhe Hashim Thaçit se me drej tësi duhet të udhëhiqet qeveria e jo si këta.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta.