E bleu Merсedesin e priѕhur për 4.500 dollarë, Shikoni si e ka rrеgulluar (Video)


Një djalë i ri kreativ nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kishte blerë një makinë Mercedes S600 V12, gjysmë i prishur prodhim i vitit 2007 për vetëm 4.500 dollarë, më pas e ka rregulluar aq mirë saqë gjysma e miqve të tij nuk e kishin njohur. Vetëm brenda një viti ai kishte arritur të ndërtojë një motor të ri me 510 kuaj fuqi, goma të reja si dhe pjesë tjera vitale /Pamje mePosht

Në çfarë mënyre dhe me sa para e ka shndërruar veturën gjysmë të shkatërruar në një super Mercedes që të gjithë ëndërrojnë ta kenë, shikoni videon e postuar më poshtë.