E dhímbshme/ Dedikimi prekës i vëllait të të riut që i morën jetën sot në Viti: Zemrën ma ke kallë…

Vitia është t ronditur sot nga v rasja e një të riu. V rasja ka ndodhur paraditen e sotme në qytetin e Vitisë, përballë shkollës së mesme.

Viktima është A. Rama dhe se raportohet se jetonte në Zvicër dhe para pak ditësh kishte ardhur në Kosovë dhe se motivi i p ërleshjes që çoi në v rasjen e A.Ramës ishte një problem i mëhershëm në Zvicër.

Tronditës ka qenë lajmi edhe për familjarët e tij. Vëllezërit e viktimës e ka kanë përkujtuar në Facebook me fjalë shumë të ndjera.

Drilon Rama, njëri nga vëllezërit e të v rarit ka shkruar një dedikim shumë prekës.

I vëlla i të v rarit ka shkruar një dedikim prekës pas v rasjes së tij.

Edhe vëllai tjetër Egzoni ka shprehur dhimbjen për humbjen e tij.

“Ike nga kjo botë për të mos u kthyer më vëllau jonë. I lehtë qoftë dheu për për ty”, ka shkruar ai.

Kujtojmë, që nga kjo ngjarje kanë mbetur edhe dy të p lagosur, ndërsa i dyshuari është arrestuar.

Dy të tjerët të l ënduar po trajtohen nga ekipet mjekësore, njëri në Spitalin e Gjilanit që ka p lagë më të rëndë kurse tjetri në Emergjencën e Vitisë.