E dhímbshme: Nxënësit lënë Kosovën për të ikur në Perëndim, mësuesit e filmojnë ngjarjen (Video)

Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy D ëshmorët” në Piranë të Prizrenit. Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetur dikah në botë

Mësuesi i shkollës shkruan se “femijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”, transmeton Gazeta Express.

Në shf.Dy D ëshmorët në Piranë,sot kujdestarët e klasëve dytë,katër dhe pestë,organizuan përcjellje për 3 nx.që pa dëshirën e tyre duhet të ndahen me lotë në sy duke u përshëndetur me shokët, shqet,mësuesen e mësuesit e tyre , vetem për të bërë bashkim familjarë jashtë vendit.Nx.të edukuar,të sjellshem,të respektuar qe ne ditarët e tyre lanë velersim maksimal.Fjala lamtumirë ishte shumë e rëndë dhe emocionuese për mësuesen Sahadete dhe mësuesit Muharem dhe Mehmet Spahiu! Unë uroi që këta nx të jenë nënë mrojtjen e Allahut,dhe një ditë t’i kthehen vendit duke kontribuar në KOSOVË që është vendi më i mirë në botë!

Shihni postimin e plotë bashke me videon: