E dhímbshme: V’des vogëlushi Kosovar (FOTO)

Ngjarje e dhimbshme ka ndodhur në Baicë të Drenasit.

Një ditë më parë ka ndërruar jetë vogëlushi Enzo Leku.

Për lajmin e hidhur ka njoftuar babai i tij.

Ndërkohë familja ka njoftuar edhe për ceremoninë e varrimit.

“Me dhimbje të thellë njoftojmë familjarët, miqët dhe dashamirët se me datën : 11.07.2021, bëhet varrimi i (djalit,nipit tonë)ENZO LEKU në Fshatin baic në ora 14:00h . Allahu e dergoftë në xhenet enëgjullin”, thuhet në njoftim.