E turpshme kjo se çka bën policia gjermane në një xhami të Berlinit


“Evropa, e cila është përmendur si djepi i demokracisë, të drejtave dhe lirive të njeriut për vite me radhë, për fat të keq është kthyer në një strukturë që lu fton dallimet (ata që janë ndryshe prej saj).”

Në Berlin, duke pretenduar se ishin siguruar ndihma financiare të padrejta për bizneset e vogla të ndikuara nga epidemia e koronavirusit të ri (Co vid-19), krahas 4 bizneseve u bastis edhe xhamia në fjalë, raporton TRT.

Në bastisjen e bërë mëngjesin e të mërkurës, ku morën pjesë 150 policë, hyrja në xhami me çizme dhe e shke lja e tapeteve (ku besimtarët falen) dhe kryerja e kërkimeve në vaktin e namazit të mëngjesit në xhaminë “Mevlana”, ishte bërë shkak për reagime.