Fjalët e fundit të Veselit për Babën e tij po prekin zemrat e çdo shqiptari, “A u rehatove Babë, krytë a e mbështete në tokë…”

“A u rehatove Babë, krytë a e mbështete në tokë ?” – Letra emocionuese për Veselin per babain e ndjere.Ish-kandidatja për deputete nga Partia Demokratike e Kosovës, Merita Makolli, ia ka kushtuar një shkrim Kadri Veselit, ish-kryetarit të kësaj partie i cili gjendet në Gjykatën Speciale.

Ajo ka shkruar për situatën në të cilën ndodhet Veseli pas v dekjes së babait, i cili u v arros gjatë ditës së djeshme. dhe në të cilën – Ish-ko man,danti i UÇK-së nuk ka marrë pjesë në ceremoninë e varrimit të Fazli Veselit.

“A u rehatove Babë? Krytë a e mbështete në tokë, a u mbulove mirë ? Flej tash, pusho, s’të Iëndon më asgjë.

Së paku atje tani je i mbrojtur nga dhi,mbja, pritja, dëshpërimi, malli, përndjekja, a kj,uza, gjh,yk imi…”“Me H, J, R, N, H, M… nejtëm deri tash.

U mërzitën fort edhe ata… Drejtë me të thëne mezi prita me hi në dhomën tem, me u shtri e me fol shlirë me ty.

Po më dhimet nana ma së shumti, se e di që ajo e ban gaj,len tem… Bahet marak mos po mërzitna shumë, e po më doket pe nij tu thanë ‘ eh djali jem, na ja bojmë diqysh këtu, po mjera unë, ti atje, qysh t’ ra kjo mërzi…;”, ka shkruar Makolli në postimin e saj në Facebook ku e ka publikuar shkrimin.