Flasin familjarët e të vdekurit në Mitrovicë (VIDEO)

Driton Salihu mbeti i v rarë ndërsa vëllai i tij Jeton Salihu i p lagosur pasi u q ëlluan me a rmë z jarri nga dy persona të dyshuar që tashmë gjenden në arrati.

Sipas familjarëve të viktimës ngjarja filloi nga një rr ahje që djemtë e tani të p lagosurit kishin me të dyshuarit, ku pastaj këta të fundit erdhën dhe te shtëpia ku shtinë në dy kryefamiljarët.

Të p lagosurit fillimisht u transferuan për në spital e disa orë më vonë nga autoritetet spitalore është raportuar se njëri nga të plagosurit si pasojë e p lagëve ka vdekur, ndërsa policia po vazhdon të merret me zbardhjen e rastit.

Ky është rasti i katërt i p ërleshjeve me a rmë në ditët e fundit në Komunën e Mitrovicës dhe për këtë qytetarët bëjnë thirrje që të mos përsëriten raste të këtij lloji.