Gjenerali Clark “Shqiptaret janë njerëz të besës dhe të fjalës!”

Gjenerali amerikan, Wesley Clark, ka thënë se është i nderur që është sërish në Kosovë. Ai në një konferencë për media pas tak,imit me ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehajn, ka deklaruar se është i impres,ionuar zhvillimin e vendit sa i përket demokracisë.“Dua ta falën,deroj ministrin dhe ushtrinë për një pritje të përzemërt.

Jam i nderuar që jam këtu, jam i lumtur që jam sërish në Kosovë, kjo është hera e parë që e kam vizituar Ministrinë e Mbrotjes. Jam shumë i impresionuar me përparimin e Kosovës që ka bërë ndër vite të cilin e kam përcjellë, është një marsh shumë impresionues për në demokraci dhe liri”.

“Unë shpresoj se do të ketë rri,tje të ekonomisë për njerëzit e Kosovës. Njerëzit e Kosovës kanë shfaqur një shembull për të gjithë botën se vendosshmëria e tyre për të jetuar, punuar dhe për t’i shërbyer demokr,acisë, ka kuptim për një shtet. Jam shumë krenar që jam këtu sërish”, ka thënë Clark.