Hallall buka e Kosovës, për gjithë deputetët që i thanë JOOOO, Gjykatës Speciale!


1. Krenar me deputet që (përkundër presioneve dhe kërcnímeve, por edhe lloj lloj josh jeve me poste, tendera, e benificione nga më të ndryshmet!) i thanë JO-të madhe burrërore Gjykatës Speciale

2. Gjykata Speciale, ēshtë kulmi i marrëzísë politike të partive politike (Ldk&Pdk&AAK)kosovare!
Sepse, duke e lakmuar PUSHTETIN e dë mtuan dhe e njoll osen rëndë SHTETIN!

3. Çfarë tregimi këta deputet që me gishtat e tyre, ia siguruan Serbisë një bakshish, që as në ëndërr s’e kishte pa!? Sepse, logjíkisht, politikisht, moralísht e ushta rakisht në bankat e të ak uzuarve sot në Gjykatë Speciale, është dashur të gjenden; JO ÇLIRIMTARËT, po mílítarët, paramílítarêt, dhe kueslíngët peskolonashat shqípfolës!?

Turp ateherë, e turpi e keni sërish JU DEPUTET QË ME GISHTA TUAJ, përveç qê atëbotë e njolloset lu ftên çlirimtare, e sot po e njollosni edhe shtetin edhe shoqërine edhe kombin…!?

#SolidarizohuniMeÇlírímtarët#