”Hashimi i ka kërkuar Ahmet Krasniqit të largoj nga kjo botë gruan joshqiptare!”

“Ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Naim Miftari, ka treguar për vitin 1999 kur në Shtabin e Përgjithshëm të UÇK-së, Agim Çeku i kishtë thënë që mos të dërgoj shkresa në gazetën “Bota sot”.

Miftari, thotë se, Çeku asnjëherë nuk ka qenë komandant i njëmend i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, pas nuk ka marrë asnjëherë vendime të pavarura, por ka qënë një kukullë që e kanë sjell nga Kroacia në Kosovë.

Miftari thekson se, atë e ka sjellë Xhavit Haliti përmes Bedri Selmanit dhe i ka shërbyer kauzës së klanit të Rognerit si Hashim Thaçit, Azem Sylës, Xhavit Halitit, Kadri Veselit dhe Adem Grabovcit.

Ai ka treguar edhe një ngjarje tjetër që ka të bëjë me një urdhër të vonshëm të Shtabit të Përgjithshëm për t’u takuar me një helikopter të NATO-s në fshatin Novolan të Vushtrrisë.

Gjithashtu sipas Miftarit, futja e UÇK-së në Tavnik të Mitrovicës ishte bë pa miratimin e Shtabit të Përgjithshëm.

Lexojeni shkrimin e plotë: