I pari i vendit Albin Kurti i drejtohet deputetit te PDK-së – Çakorrin dhe zhlepin qe e shitët ju, unë do ta kthej…

Kryeministri i vendit, Albin Kurti i është përgj,igjur deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu.

Ai e pyeti nëse ka hequr dorë nga Çakorri dhe Zhlepi.

Ai tha se qeveria do të angazhohet maksimalisht që ato që vendi i ka humbur në vitin 2018, t’i kthejë tani.

“Ne si qeveri do të angazhohemi maksimalisht se ajo që ka qenë e Kosovës do të jetë e Kosovës”.