“Isa Mustafa, nënshkruesi i Zajednicës, Kurti ta zbatoj atë që kam nënshkruar unë!”

“Kështu pra, Isa Mustafa edhe në këtë kohë flet; xhepin e disaporës e bëri hiq, rrush e kumbulla fondi i 3%-shit u bë nga Isa Mustafa dhe ky personazhë nuk ndodhet në hapsanë, por ndodhet në liri ekskluzive!

Ajo që është më shqetësuese, ai po e arsyeton punën e tij, po e arsyeton nënshkrimin e Zajednicës dhe po thotë se Albin Kurti, Kryeministri shqiptar duhet me e respektu atë që kam nënshkruar unë!

Nis tani e shpjego këtë bindje të njeriut të komunizmit e të socializmit; nuk mundesh, nuk mundesh deri sa ai nuk përfundon në hapsanë ose në vendin ku pula hanë gur!”.

Liza Beqaj A news24