Ish-ambasadori shqiptar tregon se kush po e akuzon UҪK-në, nuk është Gjykata Speciale


Ish-ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Islam Lauka në një postim të tij në Facebook ka folur rreth konfirmimit të ak takuzave të Gjykatës Speciale ndaj Hashim Thaҫit dhe Kadri Veselit.

Ai e vlerëson vendimin e tyre për dorëheqjen nga funksionet shtetërore e partiake.

Sipas tij, ‘e vёrteta ёshtё se Gjykata Speciale nuk e ka aku zuar UҪK-nё si organízatё, por índívidё tё saj, disa prej tё cilёve kanё patur pozita udhёheqёse nё tё, si Hashim Thaҫi dhe Kadri Veseli’.

Postimi i plotë: