Kadri Veseli erdhi në Kosovë, por e turpshme ajo që po ia bën Eulexi

Ish-kryeparlamentari Kadri Veseli është duke qëndruar në Kosovë.

Kadri Veseli gjendet në Mitrovicë, kur policia e EULEX-it është parë tek shtëpia e tij, mirëpo sipas raportimeve nga vendi i n gjarjes atij nuk po i lejohet të qëndrojë me personat e tjerë që kanë ardhur për n gushëllime, por ai po qëndron në shtëpi.

Kutjojmë, që në një njoftim për media nga Dhomat e Specialízuara thuhet se përshkak të arsyeve humanítare që lidhen me v dekjen e babait të tij, Gjyqtari i P rocedurës Paraprake ka lejuar vizitën e Veselit.

“Për shkak të arsyeve bindëse humanítare,, Gjykatësi i P rocedurës Paraprake e ka udhëzuar Regjistrin që të mundësojë një vizitë nën kujdestari në Kosovë për z.Veseli për të mbajtur zí me familjen e ngushtë.

I a kuzuari mbetet në ndalim paragjy qësor dhe në ndalim të Dhomave të Specíalizuara.

EULEX-i dhe Polícia e Kosovës janë duke i përkrahur Dhomat e Specíalizuara të Kosovës.”, thuhet në njoftim.