Kimete Berisha “befason“ më fjalët për Kadri Veselin


Ish shefi i SHIK-ut dhe Ish-kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli u paraqit para Dhomave të Speci alizuara në Hagë.

Veseli u deklarua i pafa jshëm ndaj këtyre aku zave, teksa mbrojtja tha se do të dor ëzojë kërkesë për lírímin e tij deri në nisjen e gjy kímit.

“I nderuari gjy katës, i dëgjova dhe i kam lexuar të gjitha pikat e ak takuzës. Më lejoni të deklarohem me bindje të plotë, se jam tërësisht i pafajshëm në të gjitha pikat e ak takuzës”, tha Veseli kur u pyet nëse dëshiron të deklarohet i pafajshëm apo fajtor për ak takuzën.

E pas paraqitjes së Veselit ka reaguar opinionistja Kimete Berisha, e cila njihet si një ndër krítíkueset më të mëdha të Veselit, e cila jo rrallë herë përmes shkrime ka ‘god itur’ me akuza Veselin.

“Kësaj i thonë burrni-I lumtë Kadri Veselit për paraqitjen dínjítoze. Krenar, i matur, i mençur dhe fjalëpak. P.S. E jo m’u përq yrrë më Gjykatë e m’i shfr ytëzu sentímentet e qyetarëve, e m’i nxít m’u bë kë rrsh mes vete”, ka shkruar Berisha