Kjo asnjëherë nuk ka ndodhur në Oxygen te Besim Dina, ndodhë për herë të parë! (Video)


Padyshim që “Oxygen” është një ndër formatet televizive më të dashura për shqiptarët me rekorde të audiencës çdo javë, shkruan OnAir I ftuar sonte në emision është ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj. Ai ka folur për ngjarjet e fundit dhe masat që po ndërrmerren për të parandaluar përhapjen e virusit mé póshté ndíqní vídeón nga Dina.

Por ajo që ka rënë në sy është fakti që ministri në asnjë moment nuk e largon maskën nga fytyra dhe kjo ndodh për herë të parë në emisione televizive.