Kjo është nëna e deputetes Blerta Deliu, duket si një zonjë e vërtetë! (FOTO)

Janë disa femra që janë të prira t’ia dalin gjithmonë e të realizojnë çdo ambicie, apo iniciativë të tyre.

E tillë është edhe Blerta Deliu, e cila e kishte ëndërr aktrimin, këndimin, televizionin dhe këtë ëndërr e realizoj sukseshëm.

Me kalimin e viteve, politika ishte caku i saj, të cilin me vullnet, përkushtim dhe punë e arriti, e sot është një nga deputetet femra më të votuara të Kuvendit të Kosovës.

Kur një femër ngritet në nivele të tilla, natyrshëm lind pyetja tashmë klishe: Kush është pas saj?

A mjafton të themi që mund të jetë nëna, krenaria dhe bekimi i deputetes nga rradhët e “PDK”-së? /Kosovarja