Kjo shkaktohet prej celularit, kjo është sëmundja që po prek gjithë njerëzimin!


Kjo shkaktohet prej celularit, kjo është sëmu’ndja që po prek gjithë njerëzimin.Një grup shkencëtarësh nga Hong Kongu kanë tronditur botën me studimin e tyre.Ilustrim Një grup shkencëtarësh nga Hong Kongu kanë tronditur botën me studimin e tyre.Ata pretendojnë se kanë një zbuluar një sëm’undje të re, e cila është e përhapur në mbarë rruzullin tokësor. Kjo sëmundje është mjaft e rrezikshme për shëndetin mendor.Por më e keqa qëndron në faktin se kjo sëmu’ndje shkaktohet nga telefoni.

Sipas këtyre shkencëtarëve “Ankthi i ndarjes nga celulari” quhet sëm’undja që, ka prekur shumicën e njerëzve tashmë.Këta shkencëtarë pretentojnë se njeriu e shikon celularin si një zgjatim të vetes dhe se nuk mund të jetojë dot më pa postuar në Facebook dhe Instagram.Simptomat kryesore janë paaftësia për të fikur telefonin, kontrollimi i përhershëm i tij, karikimi i shpeshtë i tij dhe marrja e telefonit edhe në tualet kur shkojmë për të kryer nevojat personale.