Kjo vajzë shqiptare u kthye nga diaspora hap fermën në vendlindje me dele, dhi e lopë (Video)


Të rinjtë shqiptarë ëndërrojnë të shkojnë në Angli. Ina Murataj, nga Tirana lë Londrën për tu marë me bagëti. Pasi përfundoi studimet e larta për menaxhim biznesi në Londër, ishte dashuria për kafshët që e kthey atë në Shqipëri. 25 vjeçarja planet për të ardhmen i ka të qarta, pasi të shtojë dhitë, delet dhe lopët ajo do të hapë një baxho /Pamje mePosht

“Unë kam mbaruar studimet në Londër prej 3 vitesh. Tani kam vendosur të hap një fermë, u bënë 6 muaj që merem me këtë punë”- tha Ina Murataj, fermere.