Kryetari i ri i PDK-së me fjalët e tij po “habit” Kadri Veselin dhe Hashim Thaçin – Ata skanë ndikim…(Video)


Ai tha pozita e Thaçit dhe Veselit nuk ua lejon atyre përfshirjen, edhe po të kishte vullnet. “Veseli e ka shkëputur aktivitetin e tij politik, qysh në di,tën kur ka udhëtuar për në Hagë dhe be t,eja e tij dhe të tjerëve është beteja për drejtësi, për të dëshmuar dhe vulosur pafajësinë e tyre por edhe pastërtinë e UÇK-së dhe është normale që ata i mungojnë PDK-së /Pamje mePosht

“Ata janë larguar nga polit,ika, sepse ashtu e don edhe procesi dhe ashtu është edhe fokusi i tyre. Nuk jam konsultuar dhe nuk duhet as të ketë konsultim, ne jemi këtu jo për t’i dë mtuar ata, por për t’i ndihmuar nëse mundemi.