Ky është fëmiu i cili mbanë emrin dhe mbiemrin, Ramush Haradinaj (Video)

Muzikë e vallëzim pati në Stanovc të Vushtrrisë, të cilët veç mbiemrit të njëjtë, një nga fëmijët e kësaj familje ka edhe emrin si të kreut të AAK’së.

Por, si duket Ramushi i vogël veç emrit, nga ish-komandanti i UÇK-së duket se ka trashëguar edhe diçka tjetër.

Ai kur është pyetur se çfarë dhurate do të dëshironte që Haradinaj t’i sillte, ai është përgjigjur “a llti”, duke nënkuptuar r evole, njofton Klan Kosova.

Kjo është kronika e Halil Berishës