Labi na i “Theu“ Zemrat gjithë Shqipëtarëve me postimin e tij


Mëngjesin e ditës së sotme, Labinot Tahiri ka bërë një dedikim plot dashuri për njeriun e tij më të shtrenjt. Labi ka shkruar disa fjalë të ëmbla për nënën e tij.

Ai ka shkruar se nëna e tij e ka rritur në atë mënyrë që ta njoh botën më ëmbël.

Drita e syve tê mi, më linde e me rrite që ta njoh botën time të ambël e me plot dashuri!Ama, jeta bëhet e ambël, vetëm atehere kur mendojmë për të tjerët sikurse që mendojmë mirë pêr nanên dhe tê shtrejtën dashuri!