Lajm i madh: Ja çfarë posti në qeveri i jep Albin Kurti djalit të Ukshin Hotit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka emëruar Andin Hotin, Kryesues të Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdu kur, rap,orton Express. Lajmin e ka bërë të ditur Zyra e Kryeministrit, përmes një komunikate drejtuar mediave.Çështja e personave të zhdu kur është një nga çështjet prioritare të Qeverisë së Kosovës, dhe emërimi i sotëm tregon që kjo temë shkon përtej politikës.

Dhimbja dhe an,kthi me të cilën familjet përballen që 23 vite, rritet çdo ditë e më shumë, andaj është obligim i yni si Qeveri që të bëjmë më të mirën e mundshme për t’ua zbutur këtë gjendje duke u angazhuar më shu,më për zbardhjen e fatit të më të dashu,rve të tyre.

Për Qeverinë e Kosovës është e rëndësishme që të kemi një front të përba,shkuar karshi Serbisë, në kërkesat tona për ballaf,aqim me të kaluarën”, thuhet në njoftim./Gazeta Express