LAJMI FUNDIT: Edhe dy Kosovarë janë arréstuar për suImin në Vjenë, ja nga cili qytet!


Dy persona të d yshuar, që janë a rrestuar për s ulmin e mbrëmshëm në Vjenë janë nga Kosova, ndërsa, dy nga Maqedonia e Veriut.

“Dy të d yshuar që janë a rrestuar në Vjenë janë nga Kosova dhe dy të tjerë nga Maqedonia”, informuan burimet tona nga sektori i sigurisë nacionale.

Njëri nga të dysh uarit nga Kosova është nga Ferizaj, ndërsa tjetri nga Suhareka, shkruan rtv21.tv

Ndërkohë, 14 persona janë arre stuar lidhur me s ulmin e mbrëmshëm në Vjenë të Austrisë. Këtë e ka bërë të ditur sot ministri i Brendshëm i Austrisë, Karl Nehammer.

Ai ka njoftuar se nga s ulmi t errorist kanë v dekur katër persona dhe 22 janë l ënduar. Qeveria e Austrisë ka shpallur tri ditë z ie në shenjë solidarizimi me v iktimat./21Media