Lajmi i fundit nga Gjykata Speciale për Thaçin, Veselin, Krasniqin e Selimin

Dhomat e Specializuara në Hagë kanë caktuar seancën e radhës ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit.

Sipas njoftimit të tyre, seanca e radhës do të mbahet të mërkurën, më 21 korrik në orën 14:30.

Seanca do të mbahet në prezencën e mbrojtjes, përfaqësuesit të Zyrës për Viktimat dhe Prokurorisë.

Palët e lartëpërmendura kanë të drejtë që deri me 16 korrik t’i dërgojnë parashtresat e tyre me shkrim, nëse dëshirojnë ta bëjnë këtë apo në të kundërtën argumentimet do t’i japin vetëm në seancë.