Maqedoni: I mori jetën 20 vjeçares me makinë, shoferi dënohet me 15 muaj vuajtje

Gjykata themelore në Strumicë ka d ënuar shtetasin I.Ç nga Strumica me dëním me b urg vetëm 15 muaj pasi që la për v dekje me makinë 20 vjeçaren V.B nga fshati Rusinov i Berovës.

Verica është rast i njohur në vend, pasi që familja e saj dhuroi o rganet e saj dhe sh pëtoi j etë. Autori që godíti me makinë dhe më pas është arratísur nga vendi i ngjarjes ka marrë dënímin më të lehtë dhe që është konsideruar s kandaloz, përcjell INA. Portale kanë drejtuar krítika të a shpra ndaj gjykatëses Cona Kalamernikova, e cila ka shqiptuar dënímin që është konsideruar tejet s kandaloz.

Familjarët e viktimës janë sh okuar me vendimin duke thënë se autori në vend që të d ënohej minimum 10 vite, ai ka marrë dëním s kandaloz minimal prej 15 muajve, që një pjesë edhe i ka v uajtur në paraburgim. (INA)