Mërgimtari i çon selam Valon Sylës: “Mos bo shumë blla blla blla…”(Video)

Të shumtë janë mërgimtarët të cilat para kamerës nuk hezitojnë ta komentojnë deklaratën e Valon Sylës kohë më parë që bëri bujë të madhe.

Gazetare: Aurora Amerllahu

Kësaj radhe, një nga bashkatdhetarët tanë që ka ardhur për pushime në Vushtrri, pati një selam për Sylën. Madje, ai tha se Syla nuk është shqiptar.

Deklaratën e tij dhe opinione të tjera mund t’i dëgjoni më poshtë.