Modelja e njohur shqiptare: Jam martuar e vírgjër, e mora burrin me shkes dhe tradita të vjetra


Dorina Mema, e njohur si modele fitnessi ka rrë fyer martesën e saj me babain e vajzës së saj, Irsi, me të cilin, sot është e dívorcuar. E ftuar në “N’fermë”, Mema tha se me të është martuar me shkuesi, me tradita të vjetra.

Ajo rrëfeu se ai ka qenë mashkulli i parë për të, pasi ishte e vírgjër dhe nuk dilte fare nga shtëpia, përveç frekuentimit të shkollës.

“Martesën e parë e kam pasur me shkes, jam martuar me ato traditat, e vírgjër, unë ashtu kam qenë, babai i Irsit ishte i pari për mua. Ne kishim vetëm shkollë dhe shtëpi,”– tha Dorina.

Sot, ajo ka dikë tjetër në jetën e saj, të cilin ende s’e ka bërë publik.